Beach Hotel de Vigilante | Makkum

Voor een heerlijke (korte) vakantie in eigen land, kunt u terecht bij Beach Hotel de Vigilante in het Friese plaatsje Makkum. Hier vindt u een prachtig hotel gelegen aan het IJsselmeer, vlakbij de Wadden.

Service, comfort en ambiance, direct aan het IJsselmeer!

Voor een heerlijke (korte) vakantie in eigen land, kunt u terecht bij Beach Hotel de Vigilante in het Friese plaatsje Makkum. Hier vindt u een prachtig hotel gelegen aan het IJsselmeer, vlakbij de Wadden. Met een eigen zandstrand, prachtige hotelkamers en een restaurant waar u terecht kunt voor een uitgebreid ontbijt, zomerse lunch of culinair diner, heeft u alle ingrediĆ«nten voor een compleet verzorgde vakantie of lekker midweekje of weekendje weg.

Het paradijs Makkum, een ware verrassing in Friesland. Een unieke locatie met legio mogelijkheden. Door de ligging direct aan het IJsselmeer, slechts gescheiden door een langgerekt zandstrand en een brede boulevard, waant u zich aan de Noordzeekust. Zoet water voor de deur en het zilte water van de Waddenzee op slecht 5 kilometer afstand. Strand en ruime watersport mogelijkheden liggen binnen handbereik. Ook fiets en wanderl mogelijkheden vindt u hier volop. 

Voor iedere gast hebben we een passend aanbod. Zowel zakelijk als prive. Het maakt daarom niet uit of u komt overnachten, lunchen, dineren, vergaderen of feesten, bij ons heeft u elke dag een vakantiegevoel!