Hotels

Hotel

In deze categorie hotels verspreid over heel Nederland, elk weer uniek in zijn soort met zijn eigen arrangementen. Welk hotel spreek u aan? Lees verder en bekijk de foto's, mogelijkheden en de verschillende arrangementen per hotel. 

Hotel Landgoed Stakenberg

De omgeving van het Hampshire Hotel – Landgoed Stakenberg is uniek en ronduit prachtig. Elk jaargetijde kunt u genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft. Bossen, heidevelden, vennetjes, stuwwallen, een koppel edelherten, reeën, vlinders en bramenbloesems.

Lees verder...

Landgoed Mariënwaerdt

Landgoed 'Heerlijkheid' Mariënwaerdt is een particulier landgoed van ruim 900 hectare in de Betuwe, gelegen in de kom van de rivier de Linge, tussen de dorpen Beesd, Tricht, Deil en Enspijk in de gemeente Geldermalsen. Een particulier landgoed wordt vaak generaties lang door dezelfde familie beheerd.

Lees verder...

Hotel Landgoed Zonheuvel

Een bezoek aan Landgoed Zonheuvel, gelegen midden in Nationaal Park de Utrechtste Heuvelrug nabij Doorn, is meer dan het boeken van een kamer. Het is een beleving die je meemaakt als je het landoged oprijdt.

Lees verder...

Kasteel Ophemert

Kasteel Ophemert is een prachtig gelegen locatie midden in de Betuwse rivierenlandschap nabij Ophemert. Lees verder en neem contact met ons op over het organiseren van bijvoorbeeld feesten, trouwerijen of vergaderingen. 

Lees verder...

Hotel Stempels

Hotel Stempels is een historische plek in het monumentale hart van Haarlem. Bij hotel Stempels kunt u terecht voor een heerlijk hapje eten en drinken, het geven van een feest, een vergadering of gewoon voor een overnachting.

Lees verder...

Hotel Restaurant Van Balveren

Hotel Restaurant van Balveren ligt prachtig gelegen in Echteld, midden in de Betuwe. Boek één van de bijzondere arrangementen bij van Balveren zoals een mooie fietsarrangement of een culinaire arrangement. 

Lees verder...