Hotel Restaurant Van Balveren

Hotel Restaurant Van Balveren ligt naast het prachtige kasteel Wijenburg en tegenover de verstilde pracht van het 13e eeuwse kerkje van Echteld, midden in de Betuwe. Van Balveren is gevestigd in een monumentaal pand en bestaat uit een kleinschalig driesterren hotel, een verfijnd à la carte restaurant met een royale, gemoedelijke bar en een sfeervol terras op het Zuiden. Daarnaast heeft Van Balveren diverse zalen die zowel voor zakelijke als feestelijke doeleinden gebruiken kunnen worden.

Door de centrale ligging, in het midden van het land, is Van Balveren prima bereikbaar. Mede door deze ligging biedt Van Balveren een uitstekend totaalpakket voor de zakelijke markt. Voor particuliere gasten die komen dineren of blijven overnachten is Van Balveren een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de Betuwe. 

Hotel

Bij Van Balveren is het goed overnachten na een inspannende training of een heerlijk diner. Het hotel telt 21 gerieflijke, knusse hotelkamers, waarvan er twee ingericht zijn als familiekamer. Uw overnachting kunt u verrijken met een heerlijk Betuws ontbijt, dat de volgende ochtend wordt geserveerd. Naast het uitgebreide ontbijt is het mogelijk uw verblijf te complementeren met verrassende arrangementen. 

Restaurant

Het restaurant, gevestigd in de 17e eeuwse voorhoeve van het pand, is het culinaire visitekaartje van Van Balveren. Per seizoen zorgt de keukenbrigade voor een wisselende kaart. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van producten uit de Betuwe, maar ook mondiale ingrediënten zorgen voor verrassende culinaire avonturen. Geheel in stijl met het rijke verleden van Van Balveren, biedt de kaart eveneens een rijke keus aan klassieke gerechten die in een hedendaags jasje zijn gestoken. Naast een uitdagende lunch- en dinerkaart, biedt het restaurant een inspirerende wijnkaart met wijnen op klassieke leest geschoeid uit de Nieuwe Wereld en vernieuwende wijnen uit de bekende wijnstreken.