Hostellerie De Schuddebeurs | Zierikzee

 
Even buiten Zierikzee, midden in het rustieke Zeeuwse landschap ligt de bosenclave Schuddebeurs. Omringd door prachtige landgoederen als Heesterlust, Mon Plaisir en Zorgvliet bevindt zich het 300 jaar oude etablissement – van oorsprong herberg/theetuin – Hostellierie Schuddebeurs. Dit schitterend gelegen en goed geoutilleerde hotel/restaurant geniet nationaal en internationaal een  uitstekende reputatie.  
 
Het hart van Hostellerie Schuddebeurs ligt in de keuken, waar patron/chef Bart de Bree de leiding heeft, samen met de souschefs Danny Poortvliet en Arjan Davidse. Regionale producten genieten de voorkeurbij de samen stelling van de kart en het assortiment . Wat betreft het visassortiment hanteert Bart de Bree de viskalender van het Nederlandse Visserijburo.
 
Goed koken en een fatsoenlijke dis begint bij het product : daar ligt de basis. Bart de Bree werkt uitsluitend met producenten, bij voorkeur uit de Nederlandse regio, die liefde en respect voor hun product hebben. Een goed product behoeft volgens de patron vooral een goede bereiding, een lekkere saus en een sober garnituur, waardoor het oorspronkelijke product herkenbaar blijft.
 
Kortom, een verblijf in Hostellerie Schuddebeurs voelt als en warme deken: Bart de Bree en zijn equipe zorgen voor een gastronomische maaltijd en een onvergetelijk verblijf.