Taste of Art

Taste of Art - dat is genieten van heerlijk tafelen en kunst in één. Bij een bezoek aan één van de deelnemende restaurants krijgt u na afloop van het diner het door het restaurant uitgegeven onderbord cadeau.

Samen met Gerard Gielen, bedenker van het concept, hebben we voor u een aantal toprestaurants geselecteerd met prachtige borden. Deze mag u niet missen in uw collectie. Bekijk snel de onderstaande restaurants en maak uw keuze.

Hotel Pulitzer | Amsterdam

Een verblijf in Hotel Pulitzer, Amsterdam is meer dan een gewoon verblijf, het is een verrijkende ervaring van de zintuigen. Verwen uw smaakpapillen met de lekkerste dranken en de heerlijkste spijzen. Kom op adem na een ontdekkingsreis door Amsterdam.

Lees verder...

Landgoed Groot Warnsborn | Arnhem

Waar vroeger adellijke gezelschappen verpoosden in rokkostuum en ruisende gewaden van zijde en goudbrokaat, is nog steeds één van de meest gerenommeerde restaurants van de omgeving te vinden. Hier wordt het eten nog steeds met heel veel liefde en aandacht bereid, zo veel mogelijk gebruikmakend van ingrediënten die van het Landgoed Groot Warnsborn zelf afkomstig zijn.

Lees verder...

Hotel Des Indes | Den Haag

New Luxury Dining’ in een historische ambiance. Het compleet gerestylde Des Indes, a Luxury Collection Hotel, biedt perfecte ambiance voor ‘new luxury dining’. In deze beroemde, historische omgeving waar sinds 1881 koningen, keizers, prominente politici, kunstenaars en andere beroemdheden zijn ontvangen.

Lees verder...

Restaurant Planken Wambuis | Ede

Verrassend in het groen aan de voet van de Veluwe ligt dit van oudsher bekende restaurant met haar rijke historie. Al sinds de middeleeuwen is dit een bekende rustplaats. Vandaar ook de naam Planken Wambuis: een beschermde omgeving van hout voor paard, wagen en ruiter.

Lees verder...

Restaurant Mart Scherp | Middelburg

De kookstijl van patron Mart Scherp is zeer fijn en smaakvol met een veel aandacht voor details. De wisselende menukaart schenkt veel ruimte aan verse vis en streekproducten zoals zeebaars, zeetong, asperges ,aardbeien, lamsoren en zeekraal. Restaurant Scherp is trendy en is zeer smaakvol ingericht en is opgesplitst in 3 ‘kleinere restaurantjes’ en heeft een klein en intiem terras.

Lees verder...

Hostellerie De Schuddebeurs | Zierikzee

Even buiten Zierikzee, midden in het rustieke Zeeuwse landschap ligt de bosenclave Schuddebeurs. Omringd door prachtige landgoederen bevindt zich het 300 jaar oude etablissement – van oorsprong herberg/theetuin – Hostellierie Schuddebeurs.

Lees verder...