Charme Hotel Oosterhout

Genieten staat voorop in Charme Hotel Oosterhout, gelegen midden in het gezellige centrum van Oosterhout. Of u nu komt voor een zakelijke bijeenkomst of een heerlijk weekendje weg, wij zorgen ervoor dat uw verblijf tot in de puntjes verzorgd wordt.

Genieten staat voorop in Charme Hotel Oosterhout, gelegen midden in het gezellige centrum van Oosterhout. Of u nu komt voor een zakelijke bijeenkomst of een heerlijk weekendje weg, wij zorgen ervoor dat uw verblijf tot in de puntjes verzorgd wordt. Het hotel heeft 4 sterren (****) en ligt niet alleen in het gezellige centrum van Oosterhout maar ook dichtbij de grote steden Breda en Tilburg.

Verder ligt het hotel vlakbij diverse bezienswaardigheden en is het gungstig gelegen in het centrum met voldoende parkeergelegenheid. Er zijn veel mogelijkheden voor dagjes uit en voor relax vakanties. Denkt u eens aan de pretpark de Efteling of aan de talrijke bossen die onze omgeving rijk is. Verder bieden wij u complete vergadermogelijkheden, een restaurant waar u kunt genieten van een uitgebreid diner of snelle lunch, een gezellige bar voor een aperitief of naborrel en sfeervolle hotelkamers van alle gemakken voorzien.