Hotel Maashof | Venlo

Hotel Maashof is gelegen in Boekend naast Venlo. U bent van harte welkom in Noord Limburg. Hotel Maashof biedt u de gelegenheid om van het Nood Limburgse landschap te genieten.

Hotel Maashof is gelegen in het pittoreske Boekend, op slechts 10 minuten van het bruisende stadshart van Venlo. U bent van harte welkom in Noord Limburg. Hotel Maashof biedt u de gelegenheid om van het Nood Limburgse landschap te genieten. Het hotel is gelegen vlakbij het terein waar de Floriade 2012 werd gehouden. 

In de prachtige ruime kamers bent u van alle gemakken voorzien, door de diverse recreatieve mogelijkheden hoeft u zich geen moment te vervelen en tegelijkertijd kunt u te midden van de natuur even helemaal tot rust komen. Deze combinatie maakt uw verblijf onvergetelijk. 

Ook zakelijke gasten voelen zich welkom bij Hotel Maashof: Gratis WIFI in het gehele hotel, goede uitvalbasis richting Venlo, Eindhoven en Roermond aangezien het hotel direct gelegen is aan de A67/A73 en tot slot biedt het hotel de rust die u nodig heeft na een lange dag werken.