Golden Tulip Victoria | Hoenderloo

Hotel Golden Tulip Victoria is gelegen op een landgoed van 14 hectare midden op de Veluwe. Vlakbij het dorpje Hoenderloo naast het Nationaal Park de Hoge Veluwe, vindt u het prachtige viersterren hotel Golden Tulip Victoria.

De centrale ligging van het hotel op de Hoge Veluwe in de nabijheid van de A1 en de A50 maakt het hotel uitstekend bereikbaar. Een ideaal trefpunt voor vergaderingen / cursussen, feesten & partijen en andere bijeenkomsten! Het hotel beschikt over 19 multifunctionele vergaderruimtes / conferentieruimtes en feestfaciliteiten tot 250 personen.

Hotel Golden Tulip Victoria is een zeer geschikt uitgangspunt voor een ontdekkingsreis over de Hoge Veluwe tijdens een vakantie of een weekendje weg en bieden wij leuke hotel arrangementen.

Het hotel biedt 109 comfortabele kamers die in verschillende appartementen op het terrein zijn gelegen. In het restaurant met serre en binnentuin kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet en het diner. In de Engelse bar met twee bowlingbanen kunt u terecht voor een hapje en drankje. Het hotel biedt vele faciliteiten waaronder een verwarmd binnen en buiten zwembad, sauna en fitness ruimte en de verhuur van fietsen maken uw verblijf compleet.

Golden Tulip Victoria heeft een jarenlange ervaring met het organiseren van trainingskampen voor voetbalteams. Het eigen voetbalveld met UEFA licentie is gerenommeerd in binnen- en buitenland en bekend van onder andere het verblijf van het Nederlands Elftal, Het Nationale Team van Zuid-Korea, Turkije, Marokko, Vitesse, Ajax, AZ, Willem II, FC Utrecht en Lierse SK